Pferd is onze
nieuwe partner

Pferd is onze nieuwe partner

We zijn verheugd aan te kondigen dat wij een samenwerken zijn aangegaan met Pferd, een wereldleider op het gebied van hoogwaardige gereedschappen en abrasieven. Met meer dan 200 jaar aan ervaring staat Pferd bekend om zijn innovatieve producten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, prestaties en duurzaamheid.

Als toonaangevende leverancier in ons vakgebied begrijpen we het belang van het werken met betrouwbare partners die producten van topkwaliteit leveren. Door onze samenwerking met Pferd kunnen we onze klanten nog meer keuze en waarde bieden, terwijl we tegelijkertijd onze toewijding aan excellentie handhaven.


Wat maakt Pferd zo bijzonder?
Hun uitgebreide assortiment omvat een breed scala aan gereedschappen en abrasieven voor verschillende toepassingen, waaronder slijpen, frezen, polijsten en meer. Of het nu gaat om precisiewerk in de metaalbewerking, het bewerken van hout of het afwerken van oppervlakken, Pferd heeft de juiste oplossing voor elke uitdaging.

Bovendien staat Pferd bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie en productontwikkeling. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en materialen blijft Pferd de norm bepalen in de industrie, waardoor onze klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste en meest effectieve gereedschappen voor hun projecten.

Onze samenwerking met Pferd stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van nog meer keuze, kwaliteit en waarde. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die dit partnerschap biedt en kijken ernaar uit om samen met Pferd onze klanten te blijven voorzien van de beste oplossingen voor al hun behoeften op het gebied van gereedschappen en abrasieven.

Ontdek het verschil dat Pferd kan maken voor jullie projecten.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.