Ben jij Milwaukee fan?

Ben jij Milwaukee fan?

Kom dan op vrijdag 7 juni 2024 naar Kapelle, voor de viering van 12,5 jaar Lecot-Biermans in Kapelle, Milwaukee is dan aanwezig om hun 100 jarig bestaan te vieren met de Milwaukee 100 YEAR TOUR.

Wat kun je verwachten op deze feestelijke dag?
Nou, laten we beginnen met heerlijk eten, verfrissende drankjes en natuurlijk de onmiskenbare gezelligheid die altijd aanwezig is wanneer we samenkomen. Maar dat is nog niet alles! Er liggen ook te gekke prijzen op jou te wachten, dus maak je klaar om te winnen.

Ben je een beetje competitief? Doe dan zeker mee aan de Milwaukee Challenge en laat zien wat je in huis hebt! Daag jezelf uit en wie weet ga je naar huis met een geweldige prijs.

Kom bij ons langs voor een dag vol live demonstraties, uitdagende challenges en de mogelijkheid om onmisbare gereedschappen te testen en innovatieve oplossingen te bekijken! Bovendien ontvang je alleen op deze dag een gratis accu bij aankoop van M12- en M18-gereedschappen (voorwaarden van toepassing). Dit is ook jouw kans om het populairste M18 FUEL Powerpack te winnen en gewilde giveaways te bemachtigen.

En vergeet niet om te profiteren van onze spectaculaire aanbiedingen die alleen geldig zijn op deze speciale dag. Het is de perfecte kans om jouw voorraad aan te vullen en tegelijkertijd wat geld te besparen.

Kortom, het wordt een dag vol plezier, kennis en geweldige deals. Dus, kom je ook een hapje mee eten? Laat het ons weten via je vertegenwoordiger, aan de balie of stuur een mailtje naar: kapelle@lecot-biermans.nl.

We kijken ernaar uit om deze mijlpalen met jou te vieren!